Stopover.nl

Vliegticket Izmir

Izmir

Het aan een baai gelegen Izmir is de derde stad van Turkije. Veel bezienswaardigheden zijn er in de stad niet meer te vinden. In 1922 verdreef Atatürk de Grieken uit de stad, een groot deel van de stad werd destijds verwoest. In de directe omgeving is een bezoek aan de Kadifekale (fluwelenburcht) absoluut de moeite waard. Vanaf dit bouwwerk heeft u een goed uitzicht over de havenstad.

Izmir Vliegtickets met stopover

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets naar Izmir aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in de stad van tussenlanding te verblijven. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Izmir. Op deze website vindt u een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Izmir te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Izmir

  • Boek uw Izmir vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Izmir vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Izmir

Stopovers

KLM logo
Istanbul met KLM
Lufthansa logo
Munchen met Lufthansa
SunExpress logo
München met SunExpress
Turkish Airlines logo
Istanbul met Turkish Airlines

Hotels Izmir

Voor het boeken van uw hotel in Izmir bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw hotel in Izmir boeken.

Stopover