Stopover.nl

Vliegticket Kayseri

Kayseri

Kayseri ligt aan de voet van de uitgedoofde vulkaan Erziyes (3916 m hoog). De uitbarstingen van Erziyes zijn de basis van het bizarre landschap in Cappadocië.  In de stad is de oude citadel de voornaamste attractie. Dit bouwwerk was eeuwen geleden het bolwerk van de Seldsjoeken. De vesting met haar dubbele muur en 19 torens  heeft de tijd wonderlijk goed doorstaan.  In de nabije omgeving van Kayseri vindt u in het magische landschap van Cappadocië de ondergrondse stad Kaymakli.

Kayseri Vliegtickets met stopover

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets naar Samsun aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in de stad van tussenlanding te verblijven. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Samsun. Op deze website vindt u een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Samsun te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Kayseri

  • Boek uw Kayseri vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Kayseri vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Kayseri

Stopover