Stopover.nl

Vliegticket Konya

Konya

Konya behoort tot de oudste steden van Turkije. Deze tapijt- en lederstad is vooral bekend van de dansende derwisjen. Door de eeuwen heen heersten de Hittieten, Perzen en Romeinen over de stad en vermoed wordt dat ook een voorname joodse kolonie de stad bevolkte.  In de 13e eeuw werd de Mevlevi (orde van de dansende derwisjen) opgericht, die tot de sufisekte behoren. In hun dans beelden ze de eenwording van Mens en God uit. Het in het Mevlevi museum gelegen graf van de oprichter, Celalettin Rumi, is tot op de dag van vandaag nog een religieus centrum.

Konya Vliegtickets met stopover

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets naar Konya aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in de stad van tussenlanding te verblijven. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Konya. Op deze website vindt u een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Konya te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Konya

  • Boek uw Konya vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Konya vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Konya

Stopovers

British Airways logo
London met British Airways
Turkish Airlines logo
Istanbul met Turkish Airlines
Stopover