Stopover.nl

Turkmenistan Vliegtickets

Turkmenistan

Turkmenistan bestaat voor ongeveer tachtig procent uit woestijn. Dat water daarmee een zeldzaam goed is blijkt uit de naam van één van de vele feestdagen die “een druppel water is een gouden graankorrel” heet.  Turkmenistan behoort tot de heetste streken ter wereld. In juni/juli kan de temperatuur in de hoofdstad Ashgabat oplopen tot zestig graden celcius.

Turkmenistan Vliegtickets met stopover

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets naar Turkmenistan aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Turkmenistan. Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Turkmenistan te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Turkmenistan

  • Boek uw Turkmenistan vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Turkmenistan vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Kaart Turkmenistan

Mogelijke eindbestemmingen in Turkmenistan

Stopover