Stopover.nl

Uruguay Vliegtickets

Uruguay

Uruguay is op Suriname na het kleinste land van het Zuid-Amerikaanse continent. In tegenstelling tot andere landen in de regio kent het geen grote toeristische industrie. De veelal Argentijnse toeristen bezoeken voornamelijk de chique zandstranden van Punta del Este, de hoofdstad Montevideo en het koloniale havenstadje Colonia del Sacramento.  

Uruguay Vliegtickets met stopover

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets naar Uruguay aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht. Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Uruguay te halen. 

Tips voor boeken vliegtickets Uruguay

  • Boek uw Uruguay vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Uruguay vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Kaart Uruguay

Mogelijke eindbestemmingen in Uruguay

Hotels Uruguay

Voor het boeken van uw hotel in Uruguay bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw hotel in Uruguay boeken.

Stopover