Stopover.nl

Venezuela Vliegtickets

Venezuela vliegtickets met Stopover

Een voordelig vliegticket Venezuela boekt u op Stopover.nl. Venezuela komt de laatste jaren vooral in het nieuws door de uitspraken van president Chavez. Het olierijke land kende de afgelopen decennia vele sociale en politieke veranderingen maar heeft meer te bieden dan dit. Voor toeristen is Venezuela vooral het land van de Salto Angel, ’s werelds hoogste waterval. Deze bevindt zich in het nationaal park Canaima, een can de grootste natuurparken ter wereld. Dan zijn er nog het aparte landschap van de Gran Sabana, de stranden van Isla Margarita en de door heuvels ingesloten hoofdstad Caracas. Venezuela is ook het land van Simon Bolívar, die vanuit het aan de Orinoco gelegen Ciudad Bolívar zijn strijd tegen de Spanjaarden voerde.

Venezuela Vliegtickets met stopover

Naast wat het land zelf te bieden heeft is een vliegticket Venezuela ook een mooie tussenstop voor een vlucht naar Aruba, dat voor de Atlantische kust ligt. Op Stopover.nl vergelijkt u gemakkelijk prijzen van vliegtickets Venezuela en kunt u goedkope stopovers regelen. U kunt onderweg naar Caracas ook een stopover boeken in bijvoorbeeld Dallas of New York. Dat is nu de Stopver manier van vliegen.

Tips voor boeken vliegtickets Venezuela

  • Boek uw Venezuela vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Venezuela vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Kaart Venezuela

Mogelijke eindbestemmingen in Venezuela

Stopover