Stopover.nl

Vliegticket Abu Dhabi

Abu Dhabi

Abu Dhabi is de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten. Voor Midden-Oosterse begrippen kent de stad veel groen. De afgelopen jaren heeft het zich ontwikkeld tot een sterk economisch centrum voor oliehandel. De bevolking bestaat voor ongeveer 80% uit buitenlandse werknemers.

Abu Dhabi Vliegtickets met stopover

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets naar Abu Dhabi aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in de stad van tussenlanding te verblijven. Zo zijn tussenstops in Amman en Istanbul mogelijk. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Abu Dhabi. Op deze website vindt u een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Abu Dhabi te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Abu Dhabi

  • Boek uw Abu Dhabi vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Abu Dhabi vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Abu Dhabi

Stopovers

Royal Jordanian logo
Amman met Royal Jordanian
Turkish Airlines logo
Istanbul met Turkish Airlines

Hotels Abu Dhabi

Voor het boeken van uw hotel in Abu Dhabi bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw hotel in Abu Dhabi boeken.

Stopover