Stopover.nl

Vliegticket Al Ain

Al Ain

Al Ain is heeft bijnamen als “De tuinstad van de Golf” en “de Oase stad”. De stad Al Ain ligt op 160 km van Abu Dhabi en Dubai, aan de oostkust van de Verenigde Arabische Emiraten. De talrijke bronnen, fonteinen, parken en tuinen zullen menig westerling verrassen. De overdaad aan groen zorgt voor een ideale balans met de woenstijn. Liefhebbers van historie vinden in de stad een aantal goed bewaarde oude forten.

Al Ain Vliegtickets met stopover

Egyptair biedt vliegtickets naar Al Ain aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in Cairo te verblijven. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Al Ain. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Al Ain te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Al Ain

  • Boek uw Al Ain vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Al Ain vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Al Ain

Hotels Al Ain

Voor het boeken van uw hotel in Al Ain bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw hotel in Al Ain boeken.

Stopover