Stopover.nl

Vliegticket Dubai

Dubai vliegtickets met Stopover

Nergens vindt u goedkoper vliegtickets naar Dubai. De stad is bezig aan een enorme opmars op economisch en toeristisch gebied. Met de aanwezige oliedollars is een zeer moderne stad opgebouwd. Dubai wil zich uiteindelijk ontwikkelen tot het economische centrum van het Midden-Oosten. De hypermoderne luchthaven, het exclusieve Burj-al-Arab hotel en de geplande Toren van Dubai zijn slechts enkele voorbeelden van de vooruitgang. Even ten zuiden van de stad liggen de prachtige stranden van Jumeira Beach, waar voor de kust The World, het ambitieuze project met wooneilanden in de vorm van de werelddelen.

Vliegtickets en Vluchten Dubai

Het internationale vliegveld van Dubai is een belangrijke hub in het internationale vliegverkeer. Diverse luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in Dubai te verblijven. De meeste touroperators besteden helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw intercontinentale vlucht met tussenstop in Dubai. Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar en via Dubai te halen.

Bekijk ook eens onze partner: vakantie Dubai.

Tips voor boeken vliegtickets Dubai

  • Boek uw Dubai vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Dubai vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Dubai

Stopovers

Alitalia logo
Rome met Alitalia

Vertrek mogelijk vanaf Amsterdam-Schiphol en Brussel.

Iran Air logo
Teheran met Iran Air
KLM logo
Frankfurt met KLM
Royal Jordanian logo
Amman met Royal Jordanian
Turkish Airlines logo
Istanbul met Turkish Airlines

Hotels Dubai

Voor het boeken van uw hotel in Dubai bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw hotel in Dubai boeken.

Stopover