Stopover.nl

Verenigde Staten Vliegtickets

Vlucht Verenigde Staten

Alles is groter in de Verenigde Staten. Het immense land is circa 230 keer zo groot als Nederland. Naast wereldsteden als New York, Los Angeles, San Francisco, Washington en vele anderen beschikt het land ook over een overweldigende natuur. Bekende nationale parken zoals Yellowstone trekken jaarlijks miljoenen bezoekers. Sinds de aanslagen op de Twin Towers op 11 september 2001 zijn de veiligheidsmaatregelen op de Amerikaanse luchthavens verscherpt. Deze extra maatregelen kunnen langere wachttijden tijdens het inchecken voor uw vlucht naar de VS tot gevolg hebben.

Vliegtickets Verenigde Staten met stopover

Wegens de uitgestrektheid van het land moet u meestal een of meer tussenstops maken voor u op uw eindbestemming bent. De meeste gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in de stad van de tussenlanding te verblijven maar de meeste touroperators besteden helaas weinig aandacht aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar de VS. Op deze website vindt u een overzicht van alle mogelijke stopovers per eindbestemming. Zo kunt u zelf een voordelige rondreis door de VS samenstellen. Wij hopen dat onze site u zal helpen het maximale uit uw vluchten naar de Verenigde Staten te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Verenigde Staten

  • Boek uw Verenigde Staten vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Verenigde Staten vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Kaart Verenigde Staten

Mogelijke eindbestemmingen in Verenigde Staten

Hotels Verenigde Staten

Voor het boeken van uw hotel in Verenigde Staten bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw hotel in Verenigde Staten boeken.

Stopover