Stopover.nl

Vietnam Vliegtickets

Vlucht Vietnam

Stopover.nl biedt u het voordeligste vliegticket naar Vietnam, samen met buurland China, Cuba en Noord-Korea een van de laatste communistische bolwerken. Nadat de Verenigde Staten zich in 1975 terugtrok uit Vietnam, namen de communisten de macht over. De sporen van de Vietnamoorlog zijn onder andere terug te vinden in de vorm van ontbossing. De miljoenen bommen en het verdelgingsmiddel Agent Orange brachten het milieu en de bevolking zware schade toe. De toenemende openheid naar het buitenland heeft ertoe geleid dat de economische sancties van de VS werden versoepeld. Sindsdien neemt ook het toerisme in dit land snel toe. En met recht, want Vietnam heeft 5 bezienswaardigheden op de Werelderfgoedlijst staan: de Ha Long Baai in het noorden, in de golf van Tonkin, de historische havenstad Hoi An, de oude keizerlijke hoofdstad Huť, het hindoestaanse tempelcomplex My Son en Phong Nha-Ke Bang, een nationaal park met veel grotten en ondergrondse rivieren.

Vietnam Vliegtickets met stopover

Op veel vluchten naar Vietnam is het mogelijk een goedkope stopover te maken. Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) een aantal dagen in de stad van de tussenlanding te verblijven. Touroperators besteden meestal geen aandacht aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vliegticket. Als reislustige en prijsbewuste Nederlanders willen wij deze buitenkansjes om meer van de wereld te zien niet langer voor onszelf houden. Op deze website presenteren wij u daarom een onafhankelijke rangschikking van stopovers per eindbestemming in Vietnam. Ook rechtstreekse vluchten boekt u makkelijk, snel en bovenal goedkoop.

Tips voor boeken vliegtickets Vietnam

  • Boek uw Vietnam vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Vietnam vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Kaart Vietnam

Mogelijke eindbestemmingen in Vietnam

Hotels Vietnam

Voor het boeken van uw hotel in Vietnam bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw hotel in Vietnam boeken.

Stopover