Stopover.nl

Vliegticket Hanoi

Hanoi

Hanoi is de hoofdstad van Vietnam. Sinds de Verenigde Staten de economische embargo’s heeft versoepelt is Vietnam ook populairder geworden bij toeristen. In Hanoi zijn veel sporen van vroegere machten te vinden. Mede hierdoor heeft de stad zich ontwikkeld tot het culturele centrum van Vietnam. De Literatuur Tempel is de oudste Universiteit van het land en vormt samen met de oude wijk nabij het Hoan Kiem meer een interessante bezienswaardigheid voor toeristen.

Hanoi Vliegtickets met stopover

Op veel vluchten naar Vietnam is het mogelijk een gratis stopover te maken. Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets aan met de mogelijkheid om gratis  (exclusief hotel e.d.) een aantal dagen in de stad van de tussenlanding te verblijven. Touroperators besteden helaas weinig aandacht aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vliegticket.  Als reislustige en prijsbewuste Nederlanders willen wij deze buitenkanjes om meer van de wereld te zien niet langer geheim houden. Op deze website presenteren wij u een onafhankelijke rangschikking van stopovers per eindbestemming in Vietnam.

Tips voor boeken vliegtickets Hanoi

  • Boek uw Hanoi vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Hanoi vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Hanoi

Stopovers

Aeroflot logo
Moskou met Aeroflot
Aeroflot heeft af en toe interessante stopover-arrangementen voor Moskou. U dient er wel rekening mee te houden dat een visum verplicht is tijdens uw bezoek aan Rusland.
Cathay Pacific logo
Hong Kong met Cathay Pacific
London met Cathay Pacific
Korean Air logo
Bangkok met Korean Air
London met Korean Air
Seoel met Korean Air
Malaysia Airlines logo
Kuala Lumpur met Malaysia Airlines
London met Malaysia Airlines
Singapore Airlines logo
Singapore met Singapore Airlines
Reizigers die vliegen met Singapore Air of SilkAir kunnen gebruik maken van de 'Singapore Stopover Holiday' aanbieding.
Via de luchtvaartmaatschappij kunt u diverse hotels boeken. Tijdens dit kortstondige verblijf in Singapore heeft u gratis toegang tot het Sentosa Island Resort, de National Orchid Garden, Jurong Birdpral, de dierentuin van Singapore en vele andere attracties.
Op vertoon van uw vakantiepas kunt u kosteloos onbeperkt reizen met de handige SIA Hop-on bus. Uw Singapore Airlines of SilkAir boarding pass fungeert tevens als kortingspas voor diverse restaurants, autoverhuur en ander zaken.
Thai Airways logo
Bangkok met Thai Airways

Hotels Hanoi

Voor het boeken van uw hotel in Hanoi bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw hotel in Hanoi boeken.

Stopover