Stopover.nl

Vliegticket Ho Chi Minh Stad

Ho Chi Minh Stad

Het vroegere Saigon heet tegenwoordig Ho-Chi-Minh-Stad, naar de belangrijkste Vietnamese vrijheidsstrijder uit de Franse koloniale tijd. Thong Nhat (het voormalige presidentiële paleis), Cholon (Chinese wijk) en de Vinh Nghiem-pagode vormen de voornaamste bezienwaardigheden van de stad. In de directe omgeving zijn Mytho (Ving Trang-pagode) en Cu Chi (tunnelnetwerk) interessante bestemmingen voor een excursie. Tegenwoordig is Ho-Chi-Minh het economische middelpunt van Vietnam, vooral Chinese immigranten hebben een voornaam aandeel in dit succes.

Ho Chi Minh Stad Vliegtickets met stopover

Op veel vluchten naar Vietnam is het mogelijk een gratis stopover te maken. Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets aan met de mogelijkheid om gratis  (exclusief hotel e.d.) een aantal dagen in de stad van de tussenlanding te verblijven. Touroperators besteden helaas weinig aandacht aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vliegticket.  Als reislustige en prijsbewuste Nederlanders willen wij deze buitenkanjes om meer van de wereld te zien niet langer geheim houden. Op deze website presenteren wij u een onafhankelijke rangschikking van stopovers per eindbestemming in Vietnam.

Tips voor boeken vliegtickets Ho Chi Minh Stad

  • Boek uw Ho Chi Minh Stad vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Ho Chi Minh Stad vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Ho Chi Minh Stad

Stopovers

Korean Air logo
Bangkok met Korean Air
Kuala Lumpur met Korean Air
Singapore met Korean Air
Malaysia Airlines logo
Kuala Lumpur met Malaysia Airlines
Singapore Airlines logo
Singapore met Singapore Airlines
Reizigers die vliegen met Singapore Air of SilkAir kunnen gebruik maken van de 'Singapore Stopover Holiday' aanbieding.
Via de luchtvaartmaatschappij kunt u diverse hotels boeken. Tijdens dit kortstondige verblijf in Singapore heeft u gratis toegang tot het Sentosa Island Resort, de National Orchid Garden, Jurong Birdpral, de dierentuin van Singapore en vele andere attracties.
Op vertoon van uw vakantiepas kunt u kosteloos onbeperkt reizen met de handige SIA Hop-on bus. Uw Singapore Airlines of SilkAir boarding pass fungeert tevens als kortingspas voor diverse restaurants, autoverhuur en ander zaken.
Thai Airways logo
Bangkok met Thai Airways

Hotels Ho Chi Minh Stad

Voor het boeken van uw hotel in Ho Chi Minh Stad bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw hotel in Ho Chi Minh Stad boeken.

Stopover