Stopover.nl

Wales Vliegtickets

Wales

De natuur van Wales trekt jaarlijks duizenden toeristen. De honderden beschermde natuurreservaten zoals de Pembrokeshire Coast Path (circa 300 kilometer) en het Offa´s Dyke Path (circa 290 kilometer) nodigen uit voor urenlange wandelingen. In het prinsdom vindt u veel overblijfselen uit de Keltische en Normandische periode.

Wales Vliegtickets met stopover

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets naar Wales aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Wales. Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Wales te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Wales

  • Boek uw Wales vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Wales vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Kaart Wales

Mogelijke eindbestemmingen in Wales

Hotels Wales

Voor het boeken van uw hotel in Wales bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw hotel in Wales boeken.

Stopover