Stopover.nl

Zambia Vliegtickets

Zambia

Zambia is evenals veel andere Afrikaanse landen in opkomst als bestemming voor safari’s. Naast de mogelijkheid om de grote populatie olifanten in South Luangwa National Park te aanschouwen zijn ook de Victoriewatervallen zeer populair. In vergelijking met de Zimbabwaanse zijde is het in Zambia zeer rustig rondom dit beroemde natuurverschijnsel.
 

Zambia Vliegtickets met stopover

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets naar Zambia aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Zambia. Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Tanzania te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Zambia

  • Boek uw Zambia vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Zambia vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Kaart Zambia

Mogelijke eindbestemmingen in Zambia

Stopover