Stopover.nl

Zimbabwe Vliegtickets

Zimbabwe

Zimbabwe is een prachtig land vol natuurparken, ruines en oude rotstekeningen. Het Hwange National Park kende de laatste jaren een enorme groei van de wildstand. Natuurliefhebbers vinden hier immense olifantenkuddes, zebra’s en zelfs neushoorns. De Victoria Watervallen behoren waarschijnlijk tot de bekendste toeristische attracties van Zimbabwe. In het regenseizoen stort het water zich langs de 1708 meter brede waterval naar beneden. Het Matobo National Park  behoort wellicht tot de mooiste plekken op aarde om een zonsondergang te aanschouwen. Dit Afrikaanse land heeft alles om voor eeuwig een plekje in uw hart te veroveren.

Zimbabwe Vliegtickets met stopover

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets naar Zimbabwe aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Zimbabwe. Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Zimbabwe te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Zimbabwe

  • Boek uw Zimbabwe vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Zimbabwe vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Kaart Zimbabwe

Mogelijke eindbestemmingen in Zimbabwe

Stopover