Stopover.nl

Zuid-Afrika Vliegtickets

Vlucht Zuid-Afrika

Stopover.nl biedt u de voordeligste vliegtickets naar Zuid-Afrika, een van de populairste bestemmingen in Afrika onder Nederlanders. Zo groot als de Benelux, Duitsland, Frankrijk en Spanje samen, heeft het de reiziger veel te bieden. De natuurliefhebber kan zijn hart ophalen in de prachtige nationale parken, wildreservaten en natuurgebieden. Karoo National Park, Wilderness National Park en het Kruger Park zijn slechts enkele voorbeelden van dit werelderfgoed. Steden als Kaapstad en Johannesburg zullen voor eeuwig een plaats in uw hart veroveren. Voor de watersporters zijn Durban, Knysna en het extravagante Sun City aanraders. De slogan "een wereld in één land" is dan ook absoluut op zijn plaats. De Zuid-Afrikaanse winter (juni t/m augustus) is ideaal om in één van de vele parken de “Grote Vijf” te observeren: leeuwen, olifanten, buffels, luipaarden en neushoorns. Vroeger de vijf gevaarlijkste dieren, nu de populairste om op de gevoelige plaat vast te leggen. Het zachte klimaat maakt Zuid-Afrika het hele jaar door een geschikte bestemming.

Zuid-Afrika Vliegtickets met stopover

Vaak bieden luchtvaartmaatschappijen bieden de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding enkele dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. U kunt bijvoorbeeld een stopover maken in Nairobi op weg naar Johannesburg, of in Doha op weg naar Kaapstad. Veel touroperators besteden hier helaas geen aandacht aan bij het boeken van uw vliegtickets. Stopover.nl biedt u daarom een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij helpen u het maximale uit uw vluchten naar Zuid-Afrika te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Zuid-Afrika

  • Boek uw Zuid-Afrika vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Zuid-Afrika vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Kaart Zuid-Afrika

Mogelijke eindbestemmingen in Zuid-Afrika

Hotels Zuid-Afrika

Voor het boeken van uw hotel in Zuid-Afrika bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw hotel in Zuid-Afrika boeken.

Stopover