Stopover.nl

Vliegticket Johannesburg

Vlucht Johannesburg

Voordelige vliegtickets naar Johannesburg boekt u op Stopover.nl. Johannesburg is weliswaar niet de hoofdstad maar wel het economische hart van Zuid-Afrika. Na uw landing op OR Tambo International Airport gaat er een wereld voor u open. In deze stad vindt u prachtige botanische tuinen en het oude Fort waar activivisten als Nelson Mandela en Mahatma Gandhi ooit gevangen zaten. Het is de stad van de grote tegenstellingen, de grote wolkenkrabbers van het zakencentrum tegenover het township Soweto. Naast de vele herinneringen aan het apartheidsregime is er in de vele uitgaansgelegenheden ook ruimte voor luchtiger vertier.

Johannesburg Vliegtickets met stopover

Op veel vluchten naar Johannesburg is het mogelijk voordelig een stopover te maken. U kunt dan tegen een kleine vegroeding een aantal dagen in de stad van de tussenlanding , bijvoorbeeld Nairobi, verblijven. Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets aan met deze mogelijkheid maar touroperators besteden hier helaas weinig aandacht aan bij het boeken van uw vliegticket. Als reislustige en prijsbewuste Nederlanders willen wij deze buitenkansen om meer van de wereld te zien niet langer voor onszelf houden. Op deze website geven wij u daarom een onafhankelijke rangschikking van stopovers per eindbestemming in Zuid-Afrika. Ook wanneer u een rechtstreekse vlucht wilt boeken bieden wij de voordeligste vliegtickets.

Tips voor boeken vliegtickets Johannesburg

  • Boek uw Johannesburg vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Johannesburg vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Johannesburg

Stopovers

British Airways logo
London met British Airways
Tegen betaling van circa €75 is het mogelijk een stopover in Londen te maken. U kunt dan maximaal 7 dagen in de Engelse hoofdstad verblijven.
Ethiopian Airlines logo
Addis Abeba met Ethiopian Airlines
Iberia logo
Madrid met Iberia
KLM logo
Nairobi met KLM
Lufthansa logo
Frankfurt met Lufthansa
München met Lufthansa
Virgin Atlantic logo
London met Virgin Atlantic
 logo
Windhoek met
Air Namibia vliegt normaal gesproken vanaf Frankfurt. U kunt deze Duitse luchthaven vanaf elk treinstation in Nederland eenvoudig en comfortabel bereiken. Reizigers kunnen ook tegen meerprijs met KLM vanaf Amsterdam vertrekken om vervolgens via Frankfurt naar Windhoek te vliegen.

Hotels Johannesburg

Voor het boeken van uw hotel in Johannesburg bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw hotel in Johannesburg boeken.

Stopover