Stopover.nl

Vliegticket Kaapstad

Kaapstad vlucht

Boek uw vlucht naar Kaapstad op Stopover.nl. Een vliegticket Kaapstad vindt u nergens goedkoper. Tussen de Tafelberg en de Tafelbaai ligt het prachtige Kaapstad. Deze stad was lange tijd de hoofdstad van de Nederlandse Kaapkolonie. Ook nu nog zijn de Nederlandse en Britse invloeden duidelijk zichtbaar. Het stadsbeeld van Kaapstad kenmerkt zich door Hollandse en Victoriaanse architectuur. Naast de bebouwing is de stad vooral in trek vanwege de mooie ligging, het heerlijke klimaat en vele stranden. Zoals heel Zuid-Afrika kent ook Kaapstad een roerige geschiedenis. Zo werd Nelson Mandela jarenlang gevangen gehouden op het 12 kilometer van de kust gelegen Robben Eiland. De sporen van het apartheidsregime uiten zich nog altijd in de achtergestelde positie van de zwarte inwoners. Deze mensen wonen veelal in de armoedige townships.

Kaapstad Stopovers & Vliegtickets vergelijken

Veel luchtvaartmaatschappijen bieden voordelige vliegtickets aan naar Zuid-Afrika met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Touroperators besteden meestal weinig aandacht aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vliegticket. Op deze site vindt u daarom per luchtvaartmaatschappij een overzicht van de mogelijke stopovers tijdens uw vlucht naar Kaapstad. Als u rechtstreeks wilt vliegen kunt u ook voordelige tickets vergelijken. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Zuid-Afrika te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Kaapstad

  • Boek uw Kaapstad vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Kaapstad vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Kaapstad

Stopovers

Air Namibia logo
Frankfurt met Air Namibia
Windhoek met Air Namibia
Air Namibia vliegt normaal gesproken vanaf Frankfurt. U kunt deze Duitse luchthaven vanaf elk treinstation in Nederland eenvoudig en comfortabel bereiken. Reizigers kunnen ook tegen meerprijs met KLM vanaf Amsterdam vertrekken om vervolgens via Frankfurt naar Windhoek te vliegen.
British Airways logo
London met British Airways
London met British Airways
Tegen betaling van circa €75 is het mogelijk een stopover in Londen te maken. U kunt dan maximaal 7 dagen in de Engelse hoofdstad verblijven.
KLM logo
Johannesburg met KLM
Nairobi met KLM
Lufthansa logo
Frankfurt met Lufthansa
Qatar Airways logo
Doha met Qatar Airways
London met Qatar Airways
South African Airways logo
London met South African Airways
Swiss International Airlines logo
Frankfurt met Swiss International Airlines
Johannesburg met Swiss International Airlines
Zurich met Swiss International Airlines
Virgin Atlantic logo
London met Virgin Atlantic

Hotels Kaapstad

Voor het boeken van uw hotel in Kaapstad bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw hotel in Kaapstad boeken.

Stopover