Stopover.nl

Zuid Korea Vliegtickets

Zuid Korea

Zuid-Korea is van het noorden gescheiden sinds het einde van de Japanse bezetting tijdens de Tweede Wereldoorlog. De splitsing resulteerde in 1950 tot de bloedige Koreaanse Oorlog. De tegenstellingen zijn nog altijd enorm tussen het moderne Zuiden en het communistische Noorden. In Nederland kennen wij Zuid-Korea recentelijk vooral van het voetbalteam dat onder leiding van Guus Hiddink uitstekend presteerde op het WK. Naast de levendige hoofdstad Seoul biedt Zuid-Korea de reiziger veel cultuur en natuur. Vergeet dan ook niet een bezoek te brengen aan de tempels van Haein-sa, Tongdo-sa en Beopju-sa en het Soraksan National Park.

Zuid Korea Vliegtickets met stopover

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets naar Zuid-Korea aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Zuid-Korea. Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Zuid-Korea te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Zuid Korea

  • Boek uw Zuid Korea vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Zuid Korea vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Kaart Zuid Korea

Mogelijke eindbestemmingen in Zuid Korea

Stopover