Stopover.nl

Vliegticket Zweden

Zweden

Zweden mag zich verheugen op een groeiende belangstelling onder Nederlandse toeristen. Het land heeft dan ook veel te bieden. Wanneer u weinig tijd heeft is een stedentrip naar Stockholm een ideale manier voor een korte kennismaking met het land. Voor wie een aantal weken uittrekt is een reis naar de Noordkaap een uitgelezen om alle facetten van het schone land te verkennen.

Zweden Vliegtickets met stopover

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets naar Zweden aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Zweden. Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Zweden te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Zweden

  • Boek uw Zweden vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Zweden vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Kaart Zweden

Mogelijke eindbestemmingen in Zweden

Hotels Zweden

Voor het boeken van uw hotel in Zweden bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw hotel in Zweden boeken.

Stopover