Stopover.nl

Vliegticket Gothenburg

Gothenburg

Gothenburg is een gezellige stad vol groen.Verschillende Europese immigranten lieten door de eeuwen heen hun sporen achter in de Zweedse stad. De vele grachten in Gothenburg vormen de stille getuigen van de Nederlandse overheersing. Voorname bezienswaardigheden vormen het pretpark van Liseberg, het standbeeld van Karl Gustav IV en de Gothia Towers. Wanneer u een mooi panorama van de stad wilt hebben biedt de brug van Alvsborgsbron de ideale locatie.

Gothenburg Vliegtickets met stopover

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden goedkope vliegtickets naar Gothenburg aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Gothenburg. Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Gothenburg te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Gothenburg

  • Boek uw Gothenburg vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Gothenburg vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Gothenburg

Stopovers

Air France logo
Parijs met Air France
Lufthansa logo
Frankfurt met Lufthansa
München met Lufthansa
SAS logo
Kopenhagen met SAS

Hotels Gothenburg

Voor het boeken van uw hotel in Gothenburg bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw hotel in Gothenburg boeken.

Stopover