Stopover.nl

Zwitserland Vliegtickets

Zwitserland vliegtickets met Stopover

Koeien met bellen, enorme gletsjers, groene weiden en skipistes in de Alpen, Zwitserland heeft het allemaal. Het welvarende landje is in alle opzichten veelzijdig. Tussen de Alpen en de Jura ligt de Zwitserse Hoogvlakte. Hier vindt u belangrijkste steden als Zürich, Basel en de hoofdstad Bern. De meest internationale stad is Genève, een mondaine badplaats waar onder meer het hoofdkwartier van de Verenigde Naties is gevestigd. In centraal Zwitserland ligt het toeristische Luzern op 450 meter hoogte aan het Vierwaldstättersee, een groot meer dat omgeven is door bossen.

Zwitserland Vliegtickets met stopover

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets naar Zwitserland aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Zwitserland. Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Zwitserland te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Zwitserland

  • Boek uw Zwitserland vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Zwitserland vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Kaart Zwitserland

Mogelijke eindbestemmingen in Zwitserland

Hotels Zwitserland

Voor het boeken van uw hotel in Zwitserland bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw hotel in Zwitserland boeken.

Stopover