Stopover.nl

Vliegticket Bern

Bern

De Middeleeuwse sfeer is een reden dat de historische stad van Bern op de wereldmonumentenlijst van de UNESCO staat.  De vele musea, theaters, bezienswaardigheden, horecabedrijven, winkelcentra en diverse markten zijn gemakkelijk lopend bereikbaar. Centraal in de Zwitserse hoofdstad vindt u ook de parlementsgebouwen. De centrale ligging van Bern maakt het tot een ideale uitvalsbasis voor verkenning van het prachtige Alpenland.

Bern Vliegtickets met stopover

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets naar Bern aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Bern. Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Bern te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Bern

  • Boek uw Bern vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Bern vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Bern

Stopovers

British Airways logo
London met British Airways
Lufthansa logo
München met Lufthansa
Swiss International Airlines logo
München met Swiss International Airlines
Zurich met Swiss International Airlines

Hotels Bern

Voor het boeken van uw hotel in Bern bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw hotel in Bern boeken.

Stopover